Història

INICIS

L’A.E. Ramassà és el club de futbol amateur de Les Franqueses del Vallès (Barcelona). Fundat l’any 1975, en els seus origens militava en tornejos locals i lligues denominades “d’empresa”. Al 2007, el club es va professionalitzar fins a fer el salt a tercera territorial i inscriure’s a la Federació Catalana de Futbol. A l’actualitat, l’equip milita al Grup 9 de Quarta Catalana, en una renyida competició amb destacats equips de la comarca del Vallès Oriental.

SITUACIÓ

El camp de l’A.E. Ramassà és el Camp Municipal de Llerona, testimoni dels seus entraments i partits com a local. Aquest disposa d’unes modernes instal·lacions amb gespa artificial situada en un ambient rural i molt acollidor.

L'EQUIP

Entre el seu palmarès, destaquen els premis Joan Creus a l’esportivitat 2017 i l’Olímpia de la Diputació de Barcelona (entregat l’any 2015). En l’àmbit esportiu, en destaca la primera posició en alguns tornejos de gran renom al municipi, entre ells el Torneig Sergi Barjuan.

L’A.E. Ramassà és un exemple de grup humà. La seva passió per l’esport i els seus valors han fet possible realitzar, any rere any, activitats solidàries amb reconeixement a nivell internacional.

La primera equipació oficial del club és la samarreta quatribarrada groga i vermella, pantalons i mitgetes vermelles. Compta amb una equipació esponsoritzada pels desplaçaments, integrada per un polo vermell.

INTERNACIONAL

2014 és un any clau per l’A.E. Ramassà. L’equip dona el salt internacional, concretament a l’Àfrica. Comencen les ja tradicionals aventures solidàries al continent africà, on l’A.E. Ramassà, a part d’enfretar-se contra un dels equips més destacats del país que visita, realitza una labor social amb ONG’s de la zona.

Una experiència indescriptible que cada any atrau a més seguidors.    

El codi ètic de l'A.E. Ramassà

El nostre club es regeix per uns valors i conductes que ens han convertit en el que som: el club dels valors. El companyerisme, el treball en equip o el respecte tan als jugadors com a l’afició rival són aspectes claus al nostre club.

La junta directiva del club ha redactat un codi ètic agafant com a referència els principis generals que apareixen al Codi ètic de la FCF (Federació Catalana de Futbol). Descarrega-te’l a continuació:

CODI ÈTIC A.E. RAMASSÀ