Ambaixador d’Ayinet i de les Nacions Unides per els objectius de desenvolupament sostenible

L’A.E. Ramassà és ambaixador de la Fundació de les Nacions Unides i soci/membre de la organització AYINET. L’activista ugandès i el candidat africà més jove al premi Nobel de la Pau, Victor Ochen, va nombrar l’equip de Les Franqueses com a representant de l’objectiu 16, que promou la pau i la inclusió social per al desenvolupament sostenible, fent possible l’accés a la justícia i a la construcció d’institucions inclusives, responsables i efectives en tots els nivells.
Si vols saber més sobre el projecte t’animem a visitar el següent llistat de pàgines:

L’A.E. Ramassà i Victor Ochen

La relació entre Ochen i l’A.E. Ramassà neix durant el viatge que el club va realitzar a Uganda l’abril de 2016. L’ugandès, captivat per la tasca social i educativa que els vallesans porten fent al continent africà des de 2014, va voler reconèixer l’equip atorgant-li el títol d’ambaixador del Projecte 16 de les Nacions Unides.

Victor Ochen és un dels principals activistes del continent africà. Va ser el primer ugandès i el candidat africà més jove al premi Nobel de la Pau. Actualment és l’ambaixador de les Nacions Unides per a Projectes Globals. Després d’una infància marcada per al conflicte bèl·lic i de convertir-se en nen soldat, al 2005 va fundar la ONG African Youth Initiative Network. 15 anys després, Ochen continua treballant per a que els joves d’avui en dia es converteixin en agents de la pau.

Una equipació de luxe

Per commemorar aquesta exclusiva distinció, el club va dissenyar una equipació especial que llueix en els actes que es planegen amb l’organització i en els quals hagi d’exercir d’ambaixador. Aquesta, s’allunya de les tradicionals barres grogues i vermelles, que representen el club, i aposta per un sobri blau marí on l’emblema de les Nacions Unides pren protagonisme.

Esportistes de gran renom com l’ex central del F.C. Barcelona, Carles Puyol, l’ex jugador Carles Rexach i Julio Salinas, el porter del Málaga, Carlos Kameni, han volgut mostrar el seu suport a la tasca solidària del club vallesà al continent africà.